Over Agora Archief Activiteiten Contact
 
 
“Burgerdeugd, rechtvaardigheidszin en respect voor de publieke
opinie zijn voorwaarden voor het bestaan van een samenleving”


-  Socrates
 
 
  Start / Publicaties / De Werkplaats MaakdeBuurt

De Werkplaats MaakdeBuurt

 

De Werkplaats MaakdeBuurt

 

Maatschappelijke initiatieven groeien als kool. In het project De Werkplaats MaakdeBuurt zijn aan de hand van 21 initiatieven in zeven Nederlandse gemeenten de kansen en knelpunten in kaart gebracht. Op basis van interviews met initiatiefnemers, wethouders en ambtenaren en het volgen van de initiatieven gedurende ruim een jaar, komen de auteurs met concrete aanbevelingen aan de lokale en nationale overheden.

 

Klik hier voor een samenvatting van het boek, zoals verschenen op de website van Sociale Vraagstukken.

 


Eisse Kalk en Niesco Dubbelboer zijn verbonden aan Stichting Agora Europa en zijn respectievelijk 50 en 30 jaar werkzaam op het gebied van democratische vernieuwing en burgerparticipatie. Zij geloven sterk in de beweging waarbij mensen van onderop het heft in handen nemen om de leefomgeving in buurten en dorpen prettiger en leefbaarder te maken en pleiten daarom voor een zo sterk mogelijke ondersteuning ervan.

De Werkplaats MaakdeBuurt, 182 blz. vele illustraties in kleur, prijs Ä 10,00. (excl. verzendkosten) ISBN: 978-90-811002-8-1

 

U kunt De Werkplaats MaakdeBuurt online bestellen via internetbankieren met iDEAL. De kosten bedragen Ä 14,00, dan wordt het boek naar u opgestuurd. Klik hier om te bestellen...


NB: als u niet over internetbankieren beschikt, kunt u De Werkplaats MaakdeBuurt tevens bestellen door Ä 14,00 over te maken op rekeningnummer 2794095 t.n.v. Agora Europa te Amsterdam o.v.v. de titel, uw naam en volledige adresgegevens, dan zorgen wij voor toezending.

Afhalen tegen contante betaling (Ä 10,00) kan bij Agora Europa, op Herengracht 406 A, alleen na telefonische afspraak 020-6380558.

 
 
 
 
   
 
 
Vorige pagina
Pagina printen
 
Wilt u regelmatig de nieuwsbrief ontvangen, meldt u dan aan.